Denizli 2 Şubesi

Eğitim-Bir Sen Denizli 2 nolu (Üniversite Şubesi) Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Yeni Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun

Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu Pamukkale Halk Eğitim Salonunda yapıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ilgili programın açılış konuşmasını eski Şube Başkanı Dr. Öğr. Üy Selim PARLAZ yaptı.

Kongrede tek aday olan Mehmet BAYSAL, Eğitim-Bir Sen'den besmele çekerek başlanılan sendikal mücadelede çeyrek asrı devirdik. Genelde Memur-Sen, özelde Eğitim-Bir Sen bu saat zarfında daima milletin, hakkın, haklının yanında, zalimin, zulmün zor nakitte. “Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz, ilkesel yolculuğumuzdan sapmayacağız” “Onbir hizmet taşıyacağım, bir milyon üyeyle Türkiye'nin en büyük emek yönlendirmek zorundayız” sloganı, yola tıklayınımız, ilk günden beri “esnafın camı, milletin arabası, kaldırımın taşıyla asla sorunu olmamıştır ve de olmayacaktır . Sendikacılığı erdemli bir şekilde oluştur, izzetli, şerefli, onurlu bir şöhretle bayraklaştırmış ve sendikacılıkta yeni bir sayfa açmıştır ”Çok şükür niyetimiz hayr, akıbetimiz de hayrdır dikişallah. Buğu bugün Türkiye'nin en büyük konfederasyonuyuz dedi. BAYSAL, konuşmasını sonlandırdı.

Seçilmek geçildi. Tek listeenin yer alınması seçim Mehmet BAYSAL, Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 Nolu Şube Başkanı oldu.

Yeni yönetim şu sayfada meydana geldi: Şube Başkanı Mehmet BAYSAL, Başkan Vekili Atalay KALE, Başkan Yardımcısı (Mali İşler) İbrahim OYTUN, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) Ramazan TAŞDEMİR, Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) Süleyman AYER, Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu, Sözleşme) Yusuf ÖKSE, Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) Mehmet KIZILOĞLU seçildi.