Denizli 2 Şubesi

Şubemizin hizmet bürosunu coşkulu bir şekilde açtık

Şubemizin hizmet bürosunu Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN'ın teşrifleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU, Deski Genel Müdürü Mahmut GÜNGÖR, Memur-Sen hizmet kolları başkanları, siyasi parti temsilcileri, Denizli daire müdürleri ve değerli üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Şube Başkanımız Mehmet BAYSAL; Önceki dönem şubesi başkanlarımız ve yönetimlerinin gerçekleştirmeyi arzuladıkları büromuzun açılışını bu gün hep birlikte yapmaktayız. Büromuzun Üniversite ve KYK personellerimize hizmet edecek güzel bir mekanın açılışını yaptıklarını, Eğitim-Bir-Sen mekanlarının akademi gibi olduğunu, üyemizin aile ortamının hazzını yaşandı nadir mekanlardan oldu bahsetti. Hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Memur-Sen İl Temsilci ve 1 nolu Şube Başkanı Feyzullah ÖSELMİŞ; Ayrı bedenlerde aynı ruhu taşıdığımız 2 No’lu Şubemizin kendi hizmet binasına kavuşmuş olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, hizmet binasının Üniversite ve KYK personeline hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN; Fizik mekanlarının ve imkanların önemli olduğunu bahsederek, hizmet alanın ve fiziki imkanlarının daha da büyüyerek devam ediyor ve mekanın Denizli'mize hayırlı olması dileklerini belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN, açılışı yapan hizmet binasında Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesine hayırlı olması dileklerini belirtiler.

Genel Başkanımız, ‘‘Teşkilat olarak üyelerin temel meselelerini çözüme kavuşturma, mesleki sorunlarını çözme, özlük haklarını geliştirme noktasında görev ifa ederken genelde ülkenin demokratikleşmesi, korku tünelinden çıkması, vesayetin demokrasi üzerindeki gölgesinin tamamen bertaraf edilmesi ve ülkenin ham demokrasinin tam demokrasi olması anlamında bir işlev yürütüyoruz. Çünkü örgütlü gücümüzle şimdiye kadar hep demokratik zeminin yanında yer aldık, millet iradesinin yanında yer aldık."

 Ayrıca ''Birler ile başlayan yolcuğumuz bugün büyüyerek milyonlara ulaşmış, nicelik yanında nitelikte artmış, bu gün her şubemiz üyesine hizmet edecek nitelikli alanlara kavuşmuştur dedi. İmkânsızlıklar nedeniyle her sendikaya bir masa verilemese de her sendikaya masanın gözünde bir çekmecenin verildiği günlerden, üyemizin her ihtiyacına cevap verecek nitelikli mekanlara kavuşmanın hazzı ve şükrünü yaşıyor, hamdolsun diyoruz. Şubemizin Üniversite ve KYK’da görev yapan üyelerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.